Bij By Kc streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Hieronder vind je informatie over onze levertijd:

1. Verwerkingstijd: Na ontvangst van je bestelling begin ik onmiddellijk met de verwerking ervan. Ik zorg ervoor dat je producten met zorg worden behandeld voordat ze worden verzonden.

2. Verzending: Zodra je bestelling is verwerkt en verpakt, wordt deze overgedragen aan onze verzendpartners. De verzending wordt uitgevoerd met betrouwbare dienstverleners om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd bij je aankomt.

3. Geschatte Levertijd: De geschatte levertijd is afhankelijk van je locatie en de door jou gekozen verzendoptie. In de meeste gevallen kun je de geschatte levertijd vinden tijdens het afrekenen of in de orderbevestiging.

4. Trackinginformatie: Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met track and trace, zodat je de voortgang van je levering kunt volgen.

We begrijpen dat je niet kunt wachten om je siertegels  te ontvangen en doen ons uiterste best om een snelle en efficiënte levering te garanderen. Als je vragen hebt over de levertijd van je bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Dank je wel voor je vertrouwen in By Kc