Home » about me

about me

Mijn roots liggen op het prachtige eiland Terschelling, waar ook mijn liefde voor geuren en kleuren waarschijnlijk is geboren. Het diepblauwe tot aquagroene van de zee, de goudkleurige helmen, de paarse en roze geurende heide; de schoonheid van de natuur...

Schoonheid heeft altijd een rol in mijn leven gespeeld. Meer dan 25 jaar heb ik gewerkt als hair & make-up artist voor onder andere glossy magazines als Cosmopolitan en Nouveau. Iemand op zn mooist laten stralen, daar word ik gelukkig van. En de mensen die ik mooi mocht maken ook. Dat er in mijn tijd als visagist veel gewerkt werd met synthetische cosmetica, verpakt in veelal overbodig plastic, heeft me echter altijd tegengestaan. Dat is vandaag de dag gelukkig  beter geworden.

Inmiddels is er in de beautywereld ruime keus aan dierproef vrije, vegan producten met natuurlijke ingrediënten: beter voor huid en haar en beter voor het milieu.

Of ik nu op Terschelling, Ibiza, in New York, Oslo of Sevilla woonde, de plaatselijke geuren en kleuren hebben me altijd gefascineerd en geïnspireerd. Zo ontstond het idee om zelf mooie producten te maken waar de zintuigen blij van worden. Met respect voor de natuur; vegan friendly en verpakt in milieuvriendelijk materiaal. Kleurrijke zeepjes, heerlijk geurende waxmelts en kaarsen zijn het begin.

In de toekomst hoop ik uit te breiden met meer producten die de zintuigen strelen.

Ik maak mijn zeepjes, waxmelts en kaarsen met liefde en veel plezier en hoop dat jij er net zo veel van geniet!