Home » about me

about me

 

Mijn roots liggen op het mooie eiland Terschelling, waar ook mijn passie voor geuren en kleuren waarschijnlijk is geboren. Het zilte van de zee, met haar altijd wisselende blauwtinten, de zoetgeurende roze en paarse heide, de frisse geur van de dennenbossen; the beauty of nature.

Beauty heeft altijd een rol in mijn leven gespeeld. Meer dan 25 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als hair & make-up artist voor magazines als Cosmopolitan en Nouveau. Dat er vroeger vaak gebruik werd gemaakt van synthetische cosmetica, getest op dieren en veelal verpakt in overbodig plastic, heeft me echter altijd tegengestaan. Dat is vandaag de dag gelukkig beter. Inmiddels is er in de beautywereld een grotere keus aan dierproefvrije producten met eerlijke ingrediënten en verpakkingsmaterialen: beter voor mens en dier, en beter voor het milieu!

Zo ontstond het idee om zelf mooie producten te maken, met respect voor de natuur. Cadeautjes die je ‘alegría’ geven. Een prachtig woord, dat ik leerde in de tijd dat ik in Spanje woonde. Het betekent letterlijk: plezier; vreugde; vrolijkheid; blijheid; opgewektheid; levenslust.

En alegría is precies wat ik met mijn producten wil overbrengen. Heerlijk geurende zeepjes en wax melts en kleurrijke kaarsen zijn het begin. In de toekomst hoop ik uit te breiden met meer artikelen die de zintuigen prikkelen én alegría geven.